Romanian Chin Woo Athletic Association

ROMANIAN CHIN WOO ATHLETIC ASSOCIATION

RCWAA NU mediază sau arbitrează între elevi si maeștrii lor. Relația dintre ei NU poate fi impusă de nici una dintre părți și nici din exterior.

Contrar unei opinii destul de răspândite, activitatea dintr-un club și acțiunile Maestrului NU se încadrează (oricât de ciudat sau de neplăcut ar suna) în categoria ”democrație”. Antrenamentele, conținutul acestora cât și modul de interacțiune interumană NU presupun un vot sau un acord din partea elevilor. Responsabilitatea privind aceste aspecte aparține integral Maestrului.

În momentul în care un Maestru consideră că nu poate să mai continue procesul de instruire cu un elev sau un grup de elevi (indiferent de motivația sa), alegerea respectivă îi aparține în totalitate.

În aceeași măsură, decizia unui elev de a nu mai participa la antrenamentele susținute de un Maestru, îi revine acestuia în totalitate.

Ca orice relație, relația Maestru-elev este una creată printr-un acord comun și nu poate funcționa în lipsa dorinței din ambele părți de a continua.

Lipsa acestei dorințe duce la dispariția încrederii dintre cele două părți iar acest lucru afectează în mod direct procesul de instruire.

RCWAA nu poate impune nici uneia dintre părți obligația fie de a instrui, fie de a participa la antrenamente.

Close Menu